Duurzame kinderkleding bij Jonkies Kids Store

Duurzame kinderkleding shop je bij Jonkies Kids Store!

Duurzaamheid is dezer dagen echt een 'hot topic' en dat is maar goed ook. We zijn ons er steeds meer bewust van en veel mensen en bedrijven dragen hun steentje bij. Zonnepanelen worden op daken geplaatst, er worden steeds meer electrische auto's verkocht, mensen eten steeds meer biologisch of minderen met de vleesconsumptie en noem maar op. Ook veel kledingmerken kijken naar de duurzaamheid. Duurzaamheid in het gebruik van grondstoffen, maar ook kijken ze naar eerlijke lonen voor het personeel in de naaiateliers! Als je het ons vraagt is dit een erg belangrijke ontwikkeling!

Duurzame kinderkledingmerken bij Jonkies Kids Store

Een aantal van de merken die wij verkopen mogen zich duurzaam noemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het merk Bobbi Ravioli. Bobbi Ravioli maakt jurkjes en leggings. De kleding wordt op een eerlijke manier geproduceerd in Portugal en bestaat uit 95% biologisch katoen en 5% elasthaan. De jurkjes zijn hip en hebben prachtige kleuren en pasvorm. Door de verwisselbare strikken kun je eindeloos combineren en creëer je verschillende looks. Vanwege de uitstekende kwaliteit gaat deze kleding zeker een tweede ronde mee en kan dus, wanneer het te klein is, door naar een volgende modieuze dame.

Ook het merk Vinrose besteed steeds meer aandacht aan duurzaamheid. Steeds meer items worden gemaakt van biologisch katoen.

Onze 'nieuwe' merken O'Chill en B'Chill hebben een eigen fabriek in Istanbul. Deze merken hebben hiermee hun eigen productie in handen en hebben daarom de controle over de kwaliteit, de productie, maar ook het gebruik van de materialen. Het grootste deel van de stoffen worden zelf gefabriceerd. Mooie en duurzame garens worden ingekocht en tot stoffen verwerkt. Dit maakt het dus ook echt een merk om naar uit te kijken wanneer je op zoek bent naar duurzame kinderkleding.

Inmiddels is het zo dat duurzame kleding helemaal niet duur meer hoeft te zijn! Dus ook als je een strak budget hebt, kun je nieuwe duurzame kleding kopen. Dit bewijst het merk Blue Seven. Duurzame en eerlijke productie is voor dit merk belangrijk! Daarnaast is dit leuke kinderkledingmerk ook nog eens hartstikke betaalbaar!

Funderwear produceert al meer dan 40 jaar ondergoed van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast worden er leuke prints gebruikt zodat er voor ieder wat wils is. Zij vinden de betaalbaarheid belangrijk. Maar minstens zo belangrijk is om de productie zo duurzaam mogelijk te houden, zodat ook de volgende generaties kunnen wonen in een fijne en leefbare wereld.