VinRose

Over VinRose

Trendy kinderkleding

Stoere jongens en hippe meiden weten heel goed wat ze willen en dat stralen ze ook graag uit. Met de kleding van Vinrose maak je een fashion statement! Daar hoort een merk bij welke fris, eigenzinnig en hip is. Kleding voor trendy kids dus, kleding waarin je gezien mag worden. Cool, vrolijk, maar vooral lekker eigenwijs. Vinrose laat zien dat je een kinderkledingcollectie kunt samenstellen vanuit het perspectief van de consument. Het uitgangspunt is dan ook goed naar de klant luisteren en zodoende inspiratie en ideeën opdoen. Dat doet Vinrose sinds 2003; uit liefde én de behoefte aan leuke en mooie kinderkleding voor jongens en meisjes.

Comfortabele kinderkleding

Smaken verschillen en ieder kind is anders, daarom streven we naar een zo compleet mogelijke collectie. Vinrose streeft naar een perfecte en comfortabele pasvorm. De kinderkleding wordt vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige stoffen met oog voor mooie details. Merkkleding voor groot en klein van maat 86 t/m 152.

Dynamische kinderkleding

Vinrose brengt gedurende het jaar eigentijdse, hippe collecties voor jongens en meisjes. Een grote kracht van Vinrose kinderkleding is dat alle modellen onderling zeer goed te combineren zijn. De collecitie is uit voorraad leverbaar.

Eerlijke kinderkleding

Er komt heel wat kijken bij het maken van kinderkleding. Hierbij is het productieproces van groot belang. De kinderkleding van Vinrose wordt onder andere in India en Turkije gemaakt. Wij controleren nauwkeurig of het productieproces schoon en eerlijk verloopt. Dat doen we niet alleen van een afstand, maar ook ter plaatse.

Kwaliteit en perfectie, dat is waar Vinrose voor staat.
 

Hoe valt Vinrose?

Vinrose valt over het algemeen goed op maat en heeft een aansluitende pasvorm. De rekbare kwaliteit van de stof zorgt ervoor dat de kinderkleding van Vinrose heerlijk comfortabel zit. 
VinRose t-shirt snow white/lilac

VinRose t-shirt snow white/lilac

22,9511,95

VinRose t-shirt snow white/lilac Dit leuke witte t-shirt hoort bij de 'wild child' collecti.....

VinRose short Lilac

VinRose short Lilac

24,9514,95

VinRose short lilac De 'wild child' collectie kenmerkt zich door de groene met lichtroze ti.....

VinRose rokje leopard blue

VinRose rokje leopard blue

34,9517,95

VinRose rok leopard blue Dit leuke zwierrokje kun je aan de tailleband strikken. Het rokje is wit m.....

VinRose sweater Aruba Blue

VinRose sweater Aruba Blue

29,9515,95

VinRose sweater Aruba Blue Deze prachtige sweater in de lichtblauwe kleur Aruba Blue is heerlijk co.....

VinRose polo shirt Aruba Blue

VinRose polo shirt Aruba Blue

29,9512,95

VinRose polo shirt Aruba Blue Een prachtige polo van het merk VinRose. De kleding van dit merk is f.....