Over Jonkies Kids Store

Welkom bij Jonkies Kids Store! Wat leuk dat je een kijkje neemt 'achter de schermen'.
Mijn naam is Quirina en ik ben dol op kindermode!

Liefde voor mode zat er al vroeg in bij me. Op mijn 18e kreeg ik een bijbaan in een hele leuke dameskledingwinkel! Bezig zijn met mooie kleding, leuke combinaties maken voor mijn klanten, ik had er zoveel plezier in. Mijn enthousiasme bleef niet onopgemerkt en op mijn 19e was is assistent manager, naast mijn studie, in diezelfde kledingwinkel. Uiteindelijk heb ik gekozen voor mijn fulltime studie en heb ik de modewereld verlaten.

Mijn liefde voor kindermode ontwikkelde zich, net zoals bij vele andere moeders, tijdens de zwangerschap voor onze dochter. Ook het idee om mijn eigen (online) winkel te gaan beginnen werd geboren. Wat ik persoonlijk belangrijk vind wanneer ik kleding voor mijn kinderen zoek, is dat het betaalbaar is en er mooi en modieus uitziet, maar minstens zo belangrijk vind ik de kwaliteit en het draagcomfort. Een kind moet kind kunnen zijn en lekker kunnen spelen en ravotten. De kleding die je in deze shop vindt, heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, is hip en trendy en zit comfortabel. Daarnaast staat er bij ieder kledingstuk vermeld hoe de pasvorm is. En de kleding die wij verkopen vind je niet op iedere hoek van de straat! 

Persoonlijk contact en makkelijk benaderbaar zijn voor vragen en advies vind ik erg belangrijk! Naast de kinderkleding, houden wij ook een blog bij en tips. Op onze Facebook pagina deel ik leuke nieuwtjes aanbiedingen en met enige regelmaat winacties. Volg ons om op de hoogte te blijven!

Omdat de supersale is ingegaan kan de kleding niet retour!
Jouw bestelling wordt verzonden in 100% biologisch afbreekbare verzendzakken. 

Adres (geen bezoekadres):
De Weide 31
3993 DT Houten

E-mail adres: info@jonkieskids.nl
Snel en goed bereikbaar via telefoon en Whatsapp: 06-52315523