Kinderkleding combineren

Kinderkleding combineren

Kinderkleding combineren

Kinderkleding combineren

Geplaatst op 28-12-2020 door Quirina

Kinderkleding combineren

Ken je dat? Je kids zijn hun kleding inmiddels ontgroeit en kunnen wel een nieuwe garderobe gebruiken. Een nieuwe trui, een jurk, spijkerbroek etc. Dit rokje is wel erg mooi, maar wat past er dan leuk bij? En welke broek past er bij deze trui? De juiste combinaties maken kan soms lastig zijn. Wij van Jonkies Kids Store helpen je er graag bij! Persoonlijke service vinden wij erg belangrijk en we helpen je daarom graag met het maken van leuke combinaties.

Kleding combineren meisjes

Wij maken het alvast wat makkelijker voor je om te combineren met kinderkleding. De merken die wij verkopen bieden namelijk al complete sets. Zo kun je de kleding gemakkelijk onderling combineren. Rokjes met bijpassende shirts en leggings, jurkjes, truien en broekjes. Onderling is dus veel te combineren. Maar ook losse kledingstukken van verschillende merken zijn soms heel leuk te combineren. Wij maken het extra gemakkelijk door onder ieder kledingstuk een suggestie te doen. Zo zie je direct welke kledingstukken er goed bij passen!
Wil je in 1 keer klaar zijn? Klik dan hier en bekijk onze samengestelde kledingsets voor meisjes.

Kleding combineren jongens

Voor jongens is het veelal iets makkelijker om kleding te combineren. Een spijkerbroek met shirt of trui is al gauw goed. Maar de merken waar wij mee werken hebben uitgebreide collecties waardoor veel items met elkaar te combineren zijn!
Joggingbroekjes maken ook echt hun opmars! Een comfortabele, goed passende joggingbroek met leuk shirt of trui zijn echt een musthave voor in de kledingkast van jongens. Maar denk ook eens aan een mooie kleurrijke blouse met shirt, een nette geruite broek met een longsleeve of sweater?
Ook met jongenskleding kun je eindeloos combineren.
Klik hier voor onze samengestelde kledingsets voor jongens.

Kinderkleding combineren in de winter

In de winter is het belangrijk om lekker warm aangekleed te zijn. Lagen zijn hiervoor ideaal. Hoe leuk is het dan dat je diverse kledingstukken kunt combineren. Rokjes en jurkjes zijn bijvoorbeeld echt niet voor de zomer! Draag onder een rokje een mooie bijpassende maillot, dikke panty of legging. Een sweater of een shirt met vestje kan er dan prima bij! De jurkjes zijn in deze periode al vaak gemaakt van een dikkere stof waardoor er niet altijd een vest overheen moet.
Maar ook een mooie jeans met een hippe sweater, voor zowel de jongens als de meiden!

Kinderkleding combineren in de zomer

Ik ben echt een zomermens! En ik denk vele met mij. Vrolijke kleurtjes en luchtige kleding., ik hou er echt van! Ook in de zomer kun je met minder kledingstukken hele leuke sets samenstellen. Voor de meiden kun je denken aan een hemd of t-shirt, een kort broekje of rokje met bijpassende kniekousen. Voor de jongens een leuke lange of korte broek met een stoer t-shirt! Op frissere dagen gecombineerd met een luchtig vestje.
kinderkledingcombineren, kinderkledingset, kinderkleding

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Blogcategorieën
Recente berichten
Review zomercollectie 2022 O'Chill
Leuke review van Phoenix & Memphis over O'Chill....
Instagram Adventkalender
Een te gekke online adventkalender. Iedere dag openen we op Instagram een vakje. ...