Nieuwe kinderkledingmerken bij Jonkies Kids Store in de winter

Nieuwe kinderkledingmerken bij Jonkies Kids Store in de winter

Nieuwe kinderkledingmerken bij Jonkies Kids Store in de winter

Geplaatst op 8-3-2021 door Quirina

Nieuwe kinderkledingmerken bij Jonkies Kids Store aankomende winter

De lente moet nog beginnen, maar wij hebben  het inkoopseizoen voor winter 2021/2022 al afgesloten! En de collecties zien er echt stuk voor stuk weer geweldig uit! Je zou er bijna zin in de winter van krijgen. Bijna.... ;-) 
Naast de te gekke merken die wij nu al verkopen, komen er ook twee toffe nieuwe merken bij.  Aankomende winter shop je ook Topitm en Dutch Dream Denim bij Jonkies Kids Store!

Laten we beginnen met Topitm Kidswear, een kinderkledingmerk met een eigen stijl. Gemaakt voor meiden met een eigen identiteit, die stoer, gezellig én lief zijn. Met deze kleding kun je lekker mixen & matchen, waar wij bij Jonkies Kids Store echt heel blij van worden. Daarnaast is de kleding gemaakt van duurzame stoffen en dat vinden wij dan weer belangrijk ;-) 

Ons andere nieuwe merk aankomende winter is Dutch Dream Denim. Bij dit stoere merk staat het spelende kind centraal. De broeken staan bekend om de dubbele knieen. Een kind moet namelijk kind kunnen zijn en niet hoeven nadenken tijdens het spelen (en let's face it, dat doen ze over het algemeen toch niet). Vallen ze een gat in de knie, dan is dit bij deze broeken geen issue. De broek gaat 2x zo lang mee en komt er een gat in de knie, dan wordt het onderdeel van de stijl. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, de kleding is namelijk heel betaalbaar. Ook voor de meiden is er een stoere collectie, maar aangezien zij over het algemeen wat voorzichtiger zijn, hebben deze broeken geen dubbele kniestukken. 
Topitm, dutchdreamdenim, kinderkleding

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Blogcategorieën
Recente berichten
Review zomercollectie 2022 O'Chill
Leuke review van Phoenix & Memphis over O'Chill....
Instagram Adventkalender
Een te gekke online adventkalender. Iedere dag openen we op Instagram een vakje. ...