Kinderkleding Winacties

Kinderkleding Winacties

Kinderkleding Winacties
Kinderkleding Winacties Kinderkleding Winacties Kinderkleding Winacties Kinderkleding Winacties

Kinderkleding Winacties

Geplaatst op 16-5-2021 door Quirina

Winacties kinderkleding

Wij van Jonkies Kids Store houden van winacties! Nu met Corona kan iedereen wel een leuk extraatje gebruiken. Daarom hebben we sinds het begin van dit jaar besloten winacties te organiseren. Zo hebben we er sinds begin dit jaar al meerdere georganiseerd en liggen er nog flink wat op de tafel smiley

Van shoptegoed tot aan complete kinderkledingsetjes voor kinderen gaan hier de deur uit. Het is dan zó leuk om een kind te zien stralen in zijn/haar gewonnen outfit. Want is dat niet het allerleukste?

Onze allereerste winactie dit jaar betrof shoptegoed. Deze winactie deden we op Instagram. Lynn was de gelukkige winnares! Hier op de foto zie ja haar stralen in haar uitgekozen jurkje van O'Chill

Vervolgens hadden we een super toffe winactie samen met Emma (Instagram: @fashiongirlemma). Emma mocht op haar Instagram pagina jurkje Lauren van Bobbi Ravioli met bijpassende haarstrik van Mida Bows (Instagram: @midabows) weggeven. Kijk Emma eens stralen in dit leuke jurkje. 

Onze volgende winactie vond ik zelf een hele leuke! Voor de jongens. We hadden de leuke jeans short van Blue Seven gepost op Instagram en Facebook. Je mocht er zelf een combinatie mee maken en die combinatie kon je winnen. Jesse won deze actie en is erg blij met zijn gewonnen outfit!

Shout it Out is nog niet heel bekend en daarom verdiende dit merk ook een actie! De kleding van Shout it Out is van top kwaliteit, valt mooi aansluitend en de printjes zijn gewoon te leuk! We gaven het leuke tuniekje weg. Er waren twee kleuren waaruit je kon kiezen: navy/paars met een reptielenprintje en een bruin/roze met panterprintje. Esmay won deze actie en koos voor het bruin/roze jurkje met panterprint.

Op dit moment hebben we weer een hele leuke winactie in samenwerking met Bobbi Ravioli. De giveaway loopt op zowel onze Facebookpagina als op Instagram. Je kunt de verrassend leuke top Anne met bijpassende kniekousen winnen. De top is natuurlijk van de bekende prachtige kwaliteit. Wat deze top bijzonder maakt is het colletje en natuurlijk de verwisselbare strikjes. Met de verschillende kleuren strikken creëer een compleet andere look in een handomdraai. Doe je ook mee?
 
kinderkleding, winactie, giveaway

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Blogcategorieën
Recente berichten
Review zomercollectie 2022 O'Chill
Leuke review van Phoenix & Memphis over O'Chill....
Instagram Adventkalender
Een te gekke online adventkalender. Iedere dag openen we op Instagram een vakje. ...