Wat doet Jonkies Kids Store aan duurzaamheid?

Wat doet Jonkies Kids Store aan duurzaamheid?

Wat doet Jonkies Kids Store aan duurzaamheid?

Wat doet Jonkies Kids Store aan duurzaamheid?

Geplaatst op 22-5-2021 door Quirina

Wat doet Jonkies Kids Store aan duurzaamheid?

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Of beter gezegd, mensen worden zich steeds meer bewust van de impact die wij op het milieu hebben. We leggen groene matten of zonnepanelen op de daken van onze huizen, isoleren onze huizen om zo minder te hoeven stoken (goed voor het milieu en de portomonee), scheiden afval, rapen zwerfafval van de straat, planten bloemetjes in de tuin voor de insecten etc. Zo dragen we ieder ons steentje bij aan duurzaamheid. 

Maar wat doet Jonkies Kids Store aan duurzaamheid? Ten eerste verkopen we een flink aantal kledingmerken die op eerlijke wijze worden geproduceerd (eerlijke salarissen, normale werktijden etc) worden van biologisch katoen. Duurzame kinderkleding dus. 

Voor de verzending maken we gebruik van brievenbusdoosjes van gerecycled karton en plastic verzendzakken. Nu hoor ik je denken: plastic verzendzakken... lekker duurzaam.. Deze verzendzakken zijn in feite duurzamer dan te grote kartonnen dozen. Te grote zaken moeten worden opgevuld en nemen veel meer plek in beslag. De plastic verzendzakken kunnen weer gerecycled worden waardoor het uiteindelijk duurzamer is. 

Alle bestellingen binnen de Gemeente Houten worden door mij persoonlijk bezorgd, per fiets. Weer of geen weer. Daarbuiten kan ik natuurlijk niet alles per fiets bezorgen dus maken we gebruik van de diensten van PostNL. Ook dit bedrijf is druk bezig met verduurzamen. 

Op ons dak liggen zonnepanelen. Deze leveren genoeg stroom op om van te leven en te werken!

Hoe herken je de duurzame kledingstukken op onze website? We hebben hier een heel mooi label voor. Op de productfoto van het kledingstuk staat ons groene label 'Duurzaam'. Hier herken je de duurzame producten aan.
duurzaamheid, kinderkleding

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Blogcategorieën
Recente berichten
Review zomercollectie 2022 O'Chill
Leuke review van Phoenix & Memphis over O'Chill....
Instagram Adventkalender
Een te gekke online adventkalender. Iedere dag openen we op Instagram een vakje. ...