O'Chill collectie 'Dreaming of L.A.'

O'Chill collectie 'Dreaming of L.A.'

O'Chill collectie 'Dreaming of L.A.'
O'Chill collectie 'Dreaming of L.A.' O'Chill collectie 'Dreaming of L.A.'

O'Chill collectie 'Dreaming of L.A.'

Geplaatst op 21-7-2021 door Quirina

O'Chill 'Dreaming of L.A.'

Heb je levering 1 van O'Chill al gezien? De eerste levering van O'Chill heeft het thema 'Dreaming of L.A. Een thema vol zwart met vrolijke kleuren. Items met prachtige all over prints, pasteltingen gecombineerd met neon kleuren. En zoals je gewend bent van dit merk zijn de items naast gewoon heel mooi ook nog eens comfortabel, want dat is toch wel het uitgangspunt van dit te gekke kinderkledingmerk.

 

Kleurrijke meisjeskleding

Deze collectie springt er door de kleuren en de prints ook echt weer tussenuit. Voor de dametjes die weten wat ze willen en die van kleurrijk en net even wat anders houden.

 

Duurzame materialen

Wist je dat O'Chill een eigen kledingfabriek heeft in Istanbul? De productie van kinderkleding is compleet in eigen handen evenals de inkoop van de beste en duurzame materialen. Het complete proces is dus in handen van O'Chill. Je bent er dus zeker van dat je de allerbeste kwaliteit koopt.

 

Hoe valt de Dreaming of L.A. collectie?

Net als je gewend bent van dit merk valt ook de 'Dreaming of L.A.' collectie mooi op maat tot ietsje groter. De items sluiten mooi aan en ik adviseer je normale maat te bestellen. Twijfel je? Laat het me weten en ik meet het graag even voor je op.
Ochill, dreamingofla, meisjeskleding

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Blogcategorieën
Recente berichten
Review zomercollectie 2022 O'Chill
Leuke review van Phoenix & Memphis over O'Chill....
Instagram Adventkalender
Een te gekke online adventkalender. Iedere dag openen we op Instagram een vakje. ...