Vlekken..

Vlekken..

Vlekken..

Vlekken..

Geplaatst op 19-10-2020 door Quirina
Thuis zijn wij momenteel de tuin aan het verbouwen. Heel leuk en vooral ook erg interessant voor de kids! Helaas gaan een verbouwing en mooie kleertjes niet altijd goed samen...

Naomi en ik hadden vanmorgen een leuke passessie en een aantal foto's gemaakt voor deze site. Wat 'aan foto's' voor jullie, zodat jullie kunnen zien hoe het kledingstuk valt. Een van de setjes die ze op de foto mocht zetten, mocht ze houden: de Brandied Apricot broek en de Sweater Snow White van VinRose. Enorm blij was ze ermee en ze wilde de set dan ook gelijk aanhouden. Ik geef haar geen ongelijk, het lijkt me een ongelooflijk comfortabel setje!

Wat papa aan het doen was, was natuurlijk interessant, en het was heerlijk weer dus hop de tuin in zonder jas. Maar papa was de onderkanten van de schuttingpalen aan het insmeren met teer. En je kunt wel raden wat er met die prachtige witte trui gebeurde... Drie grote teervlekken op haar sneeuwwitte trui! Heel het internet heb ik afgestruind naar tips over hoe je teervlekken uit kleding kunt krijgen. Uiteindelijk is het me gelukt om door een combinatie van de tips de vlekken eruit te krijgen! Jullie snappen wel hoe blij ik was toen ik de vlek er toch uit kreeg!

Een nieuw idee was geboren. Ik ga wastips met jullie delen! Er zullen continue nieuwe tips bijkomen, voordat ze erop komen zal ik ze uiteraard zelf testen! Zo komen er ook echt alleen maar tips op te staan die ook daadwerkelijk werken. De tip om teer uit kleding te krijgen staat er al op.
kleertjes, wastips, blog

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Blogcategorieën
Recente berichten
Review zomercollectie 2022 O'Chill
Leuke review van Phoenix & Memphis over O'Chill....
Instagram Adventkalender
Een te gekke online adventkalender. Iedere dag openen we op Instagram een vakje. ...