Kinderkleding Feestdagen

Kinderkleding Feestdagen

Kinderkleding Feestdagen

Kinderkleding Feestdagen

Geplaatst op 14-12-2020 door Quirina

Kinderkleding Feestdagen

Wij vinden de feestdagen altijd enorm gezellig! Een mooie boom met lampjes, kaarsjes aan, koken, lekker eten en samen zijn met familie en vrienden. Wellicht zelfs een cadeautje onder de boom. Dit jaar zal het er voor veel mensen anders uitzien.. Maar we proberen er iets van te maken. Daar horen mooie feestkleren natuurlijk ook bij! Ook voor kerstkleding kun je terecht bij Jonkies Kids Store!

 

Duurzame feestkleding voor meisjes

Voor de meiden kun je denken aan het sterren jurkje Ayla van Bobbi Ravioli. Dit prachtige zwarte jurkje heeft zilveren glitter sterren. Wat dit jurkje extra speciaal maakt is dat je kunt afwisselen met strikken en bloemen. Zo staat de zilveren glitter strik (bling bling) er perfect bij voor de kerst, maar ook de rode strik staat prachtig! En wat dacht je van een felroze strik? Dit geeft het jurkje weer een compleet andere look.

Feestkleding voor jongens

Maar ook voor de jongens kun je een mooie kerstoutfit scoren! En ook nog eens in de sale! De Blue Jaquard broek van VinRose met de zwarte longsleeve bijvoorbeeld. Simpel, maar erg netjes en dus erg geschikt voor een feestje.

Kerstcadeautjes

Niet alleen je kerstoutfit koop je bij Jonkies Kids Store, maar ook voor leuke kerstcadeaus kun je bij ons terecht! Zo heben we leuke 925 sterling zilveren sieraden voor kinderen. Van oorbellen tot kettingen en ringetjes. Maar ook schattige ondergoedsetjes voor meisjes en stoere boxers voor jongens. Nieuw in ons assortiment zijn de pyjama's van Frogs and Dogs. Duurzaam geproduceerd en met een top kwaliteit! Daarbij ook nog eens erg betaalbaar!
feestkleding, kerstkleding, kerstcadeaus

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Blogcategorieën
Recente berichten
Review zomercollectie 2022 O'Chill
Leuke review van Phoenix & Memphis over O'Chill....
Instagram Adventkalender
Een te gekke online adventkalender. Iedere dag openen we op Instagram een vakje. ...