Eerste schooldag struggles

Eerste schooldag struggles

Eerste schooldag struggles

Eerste schooldag struggles

Geplaatst op 31-8-2020 door Quirina
Dag allemaal!

Mijn aller eerste blog bericht. Wat enorm leuk, maar ook wel spannend. Ik ga dit avontuur aan, mijn passie volgen. Mijn eigen onderneming starten. Wat vind ik dit enorm gaaf! Maar ook spannend omdat ik uit een heel ander vakgebied kom.

Ik wil in deze blog dingen met jullie gaan delen. Over mode, over onze mode 'struggles', grappige dingen die wij meemaken en onze passessies. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen en er wellicht ook wel iets aan hebben. :-)

In deze allereerste blog ga ik eerst mijn 'team' aan jullie voorstellen. Dochter Naomi is 5 jaar en houdt er vaak zo haar eigen ideeën op na wanneer het om mode gaat (soms tot frustratie van mij...). Zoon Dylan is 3 jaar en peuterpubert er lekker op los. Hem kan ik nog wel in alles heisen wat ik voor hem koop ;-)

De eerste dag van school, na de zomervakantie.. Voor veel mensen toch weer even wennen. Voor mij ook! Ik vond het namelijk best heel gezellig om beide kids thuis te hebben en vind het dan ook helemaal niks dat er 1 weer hele dagen weg is... Maandag ochtend was bij ons een kleine chaos. De lunch maak ik namelijk normaal gesproken klaar op de avond ervoor, maar dit was ik natuurlijk vergeten. Haar kleding klaarleggen voor de volgende dag had ik dan weer wel aan gedacht (iets met prioriteiten ;-) ). Ik had een heel leuk jurkje uit de nieuwe wintercollectie van B.Nosy klaarliggen. Met bijpassende maillot. Nou daar begon het al mee.. Mevrouw wilde dat de hak van de voet van haar maillot op haar hiel kwam en dat kwam hij niet omdat ie goed past. Daarna was ie volgens haar te klein, heel drama om een maillot.. Daarom maar een legging gepakt. Wel mooie roze kleur, dat wel, maar het jurkje kriebelde en is veel te klein (volgens Naomi... lees: jurkje heeft ze zelf uitgezocht en ze heeft nog groeiruimte..). Ik had geen zin in nog meer drama, dus weer naar boven en een jumpsuit gepakt. Deze jumpsuits is een van haar favoriete kledingstukken. Tot vandaag... Ze trok hem aan, trok voor mijn neus het bandje van haar schouder en zei met een pokerface: 'mama.... dit bandje zakt af. Ik kan deze niet aan'. Ik zei daarop dat ze het maar zelf even moest gaan uitzoeken. Ze stond op en liep naar boven en kwam met haar nieuwe lange Flo jurk naar beneden. Met haar blik strak op mij gericht trok ze hem aan. Bleek dat ze deze jurk de hele tijd al aan had willen doen... frown Naomi, lieve schat... Next time, start with that.. alsjeblieft!

En nu denk je natuurlijk dat het klaar was. Naha... Haar mooie laarsjes wilde ze niet aan want ze wil die netjes houden (dat betekent dus dat ze ze nooit aan kan doen... ok). Dan zwarte sneakertjes voor haar gepakt. Maar die waren niet mooi en moest Dylan maar aan doen. Haar keuze: regenlaarzen... Dus ze is vandaag naar school gedaan in een hele stijlvolle jurk met regenlaarzen eronder.
kinderkledingblog, kinderkleding, kindermode

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Blogcategorieën
Recente berichten
Review zomercollectie 2022 O'Chill
Leuke review van Phoenix & Memphis over O'Chill....
Instagram Adventkalender
Een te gekke online adventkalender. Iedere dag openen we op Instagram een vakje. ...